Nybegyndere
Nybegyndere i RSIK

Alle nybegyndere i RSIK kan 6 gange prøve at spille ishockey, inden der skal betales kontingent. Udstyr kan lånes GRATIS i klubben i denne periode.

I denne sæson 2019-2020 træner begynderhold:

Fredage kl. 16.45- 17.30

Søndage kl. 16.00 - 16.45

Hold gerne øje med kalenderen Begynder/U7 holdet i tilfælde af aflysninger.

Når der skal købes udstyr, skal der bruges følgende:

Skøjter, hjelm, halsbeskytter, skulderpanser, albuebeskyttere, handsker, benskinner, skridtbeskytter, bukser, strømper, taske og stave. Vær opmærksom på, om det skal være en left eller right stav, afhængig af om barnet er højre- eller venstrehåndet.

Det er muligt at købe brugt udstyr af andre forældre, vær opmærksom på sedlerne på opslagstavlen i kælderen.

Skal du købe nyt udstyr, anbefaler klubben, at du handler hos Rexhockey.com, Hvidsværmervej 165 C - 2610 Rødovre

Det er en god idé at kontakte holdlederne på begynder/U7, inden I kommer første gang, så de kan stå klar til at hjælpe. Holdlederne finder I på følgende link: Trænere og holdledere alternativt kan I skrive til mailadressen, som I finder længere nede på denne side.

Målsætningen for begynderne er, at de skal blive fortrolige med at løbe på skøjter, inden de bliver rykket op på et hold.

Ishockey kan godt se voldsomt ud, men det er vores erfaring, at der i denne sportsgren ikke sker flere skader end i andre sportsgrene, på grund af alt den beskyttelse spillerne har på.

Kontakt: begynder@rsik.dk

Er du blevet for 'gammel', typisk 10 år eller ældre, så har vi et boblerhold, som du er velkommen til at prøve. Her kan du kontakte:

Johnnie Gregersen

Telefon: +45 40 50 19 48

E-mail: johnnievg@hotmail.com